Gallerij

Sinds 2007 ben ik bezig op een virtuele wereld genaamd Second Life. De mogelijkheden aldaar zijn fantastisch, de enige limiet is je fantasie. In die tijd worstelde ik met mijn transsexualiteit en voelde me zeer eenzaam en onbegrepen.  Ik creeerde daar een wereld waar ik me gelukkig voelde, Op deze foto uit 2013, laat ik jullie zien wat mijn gevoelens waren. Ik maakte de bergen en ook de kale takken boom zette ik daarbij.  Mezelf, een avatar van Second Life, die uitkeek naar deze boom, beide eenzaam en beide zwart als schaduwen. Maar om ons heen een wereld van kleur, een wereld van blijdschap en vreugde. Eenmaal zou die dag aanbreken dat alle kleur buiten, ook bij mij naar binnen zou schieten. En ik eindelijk gelukkig zou worden. En dat is nu gebeurd. Daarom kan ik nu pas deze foto met jullie delen.  De foto heb ik genaamd: “Lonely Tree and Me”

Deze serie van 6 genaamd “Angels of the Universe” is ook in een virtuele wereld gemaakt. Daar bouwde ik de torenhoge buizen en zette daar verschillende wezens tussen.  Als engelen. De vleugels waren een bouwwerk op zich, moeilijk en langdurig en het zou eerst wat anders moeten worden, maar toen het klaar was, zag ik vleugels. Heb ze vergroot en op mijn rug gezet.  Daarna ook weer de lucht met kleuren aangepast aan mijn gevoel.  Geel oranje, rood en zwart.  In 2012 gemaakt.

Deze foto is een foto van een collage die ik heb gemaakt in 2012. Een collage van woorden en gevoelens en eigenlijk is het mijn eerste kunstwerk. Hij heet ook heel toepasselijk : My First.

Deze 3 foto’s zijn ook gemaakt, gekleurd en gebouwd in een virtuele wereld. De blauwe laat naast het water en de geweldige zonsondergang, ook nog een huisje op palen zien en een zeiboot. Het was veel werk om eerst een huis te bouwen, toen een zeilschip en daarna een compositie te maken waar bij ik het idee wilde geven dat het echt was. Het kleuren en invullen van de lucht en water en de vreemde pieken in het landschap maakten voor mij het plaatje af. Een surrealistisch beeld wat onstaat. My Blue World. My Turquoise World is eigenlijk de eerste van deze serie. Het maken van de bergen was een proberen en ze schoten razendsnel omhoog. Dit gaf toch een prachtig beeld en ik besloot het zo te houden. Kleuren in zacht turquise / aqua met een prachtige zonsondergang.

Tekenen met een pen is mijn passie, maar mijn hand beweegt op een manier die ik niet wil en dus lukt het me niet om met de hand te tekenen. Door middel van het toenmalige simpele paint programma was ik in staat deze bloempjes te tekenen. Ze heten ook gewoon Bloempje

Plaatjes scheuren uit tijdschriften en dan een collage maken. Deze katten in zwart en wit waren de uitgangspositie. Dit is het geworden. Cats in Love.

Soms knip ik ook wel eens wat, ik hou van vreemde vormen, en dan komt dit er uit. Een drieluik in Black White and Red.