Over Max

Max Kolbrink is een verhalenverteller in hart en nieren.

Max werd geboren in de zomer van 1956 als jongste uit een gezin van drie kinderen. Hij begon zijn leven in het Twentse Oldenzaal in het lichaam van een meisje. Het meisje werd groot, trouwde een fijne man en werd moeder van een geweldige dochter. Na wat een heel leven leek ging hij in transitie en nu kan hij daar, als ervaringsdeskundige, over vertellen

Max werkt ruim 25 jaar als clown in ziekenhuizen en is zo’n 20 jaar vrijwilliger voor de dierenambulance. Ook hierover vertelt hij graag.

In zijn vrije tijd is Max graag creatief bezig. Hij bouwt huizen en andere gebouwen in zogeheten virtuele werelden. Ook daarmee vertelt hij graag een verhaal. Naast virtueel focust hij zich ook graag op verf en papier. En er is meer! Max weet zijn weg met taal, dat merk je tijdens lezingen maar ook als je zijn gedichten en korte verhalen leest. Misschien ken je zelfs 1 van zijn toneelstukken? Hij schreef ze, speelde er in en regisseerde ze. Je kunt zijn toneelstukken nog steeds bestellen als je ze zelf wilt spelen!De vele facetten van Max vind je terug op deze website. Neem een kijkje bij zijn virtuele bouwkunsten via Prims & Passion, bekijk zijn (virtuele) kunst onder het kopje Gallerij of boek Max voor een lezing.